• Početna stranica>
  • La Roche-Posay klinička ispitivanja: u srcu našeg procesa stvaranja

Dokazana efikasnost. Klinički dokazana tolerancija.


La Roche-Posay klinička ispitivanja:

u srcu našeg procesa stvaranja

Svakoga dana naši timovi posvećuju svu svoju energiju stvaranju stručnih nega za kožu koje nude bolji život ljudima sa osetljivom kožom - nega sa optimalnim stepenom pouzdanosti pri svakom nanošenju. Kako bismo ispunili to obećanje, odlučili smo da stavimo posebno zahtevnu metodu stvaranja u samo središte naših procesa. Nakon prvog niza ispitivanja sprovedenih na zdravoj koži Dermatološka laboratorija La Roche-Posay sprovela je posebno dizajnirana ispitivanja za praćenje efikasnosti i tolerancije naših nega za kožu na ciljanim grupama naših proizvoda (koža sklona atopiji, koža sklona aknama i vrlo suva koža). Ova kompleksna i ambiciozna ispitivanja su kamen temeljac razvoja naših proizvoda i ekspertize osetljive kože što je naša specijalnost.


Od osnivanja Dermatološke laboratorije La Roche-Posay sprovedeno je ukupno 520 ispitivanja na 45.000 pacijenata širom sveta u uskoj saradnji sa dermatolozima. Ova strogo regulisana ispitivanja predmet su brojnih naučnih publikacija u poznatim dermatološkim časopisima što predstavlja stvarno priznanje našoj predanosti i kvalitetu našeg naučnog pristupa.

Video za bolje razumevanje kliničkog ispitivanja


U ovom videu otkrijte na koji način Dermatološka laboratorija La Roche-Posay proučava i analizira**
  Effaclar Duo+  **rezultate tokom kliničkog ispitivanja sprovedenog u Kini. Ispitivanje je sprovedeno na polovini lica i omogućuje poređenje delovanja ove ekskluzivne nege za kožu i formule bez aktivnog sastojka izbegavajući pritom varijabilnost među osobama. Klinički je dokazana efikasnost protiv nepravilnosti i tragova1 proizvoda koji menja svakodnevni život kože sklone aknama iz dana u dan.

1Dermatološki rezultat upalnih lezija (4 nedelje, 51 žena, fototipovi I i II)