#FreeFromSpots

Reši se bubuljica uz pomoć 12 
Youtubera i dermatologa

Saveti stručnjaka

Otkrij video Coraliste

v_push-youtuber_india
Možeš li da nam se predstaviš?
Zovem se Ankita, ja sam dvadesetšestogodišnji bloger o lepoti iz Bombaja u Indiji. Otkrila sam šminku pre pet godina i toliko sam to zavolela da sam odlučila da postanem bloger i jutrjuber nakon završetka inženjerskih studija.
Zašto si odabrala da budeš jutjuber koji se bavi lepotom?
U vreme studiranja naišla sam na blogove o lepoti dok sam tražila rešenje za svoj problem sa aknama. Od prvog dana navukla sam se na blogove o lepoti i počela sam da istražujem kozmetičke proizvode i sama. Shvatila sam da nema mnogo blogova u Indiji koji pružaju detaljne recenzije ovih proizvoda. Želela sam da podelim detaljne i konkretne analize koje bi mogle pomoći ženama da donesu prave odluke.
Koja je tvoja lična priča u vezi sa bubuljicama?
Borila sam se sa veoma izraženim aknama od ranog puberteta i prvo sam koristila kućne lekove da započnem blog. Najneprijatniji lek koji sam probala je sveže mleveni crni biber. Dugo vremena nisam uspevala da pronađem odgovarajući proizvod koji deluje i na akne i na ožiljke, a da pri tome ne oštećuje kožu. Sada akne mnogo bolje razumem i osećam se prijatnije u svojoj koži. Akne su samo deo života i moguće ih je kontrolisati odgovarajućim tretmanom i odgovarajućom praksom nege kože!

Otkrij savete naših YouTube autora!

Možda će vas ovo zanimati