test Fb connect
Babyklub

PRIDRUŽITE SE I VI!

Biti roditelj divno je iskustvo, ali istovremeno i puno svakodnevnih pitanja. Jedno od njih odnosi se na negu osetljive kože Vašeg deteta. Čak i kada nema nikakvih poteškoća, koža beba i dece je najosetljivija i zahteva posebnu negu. Pridodamo li tome sve češću pojavu atopijskog dermatitisa, ekcema ili svakodnevne nadraženosti poput pelenskog osipa ili akni kod odojčadi, uviđamo da je ključno odabrati proizvode za negu i higijenu koji pružaju 100% tolerancije za osetljivu kožu.

Preko 30 godina istraživačkog iskustva i 25 patenata čini La Roche-Posay vodećom markom u razvoju proizvoda formulisanih za osetljivu kožu, osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost.

La Roche-Posay je osnovao Baby klub za sve roditelje kako bi im pomogao u nezi najosetljivije kože i tako postao njihov saveznik u zaštiti kože njihovog deteta.

Uključite sebe i svoje dete u La Roche-Posay Baby klub i time ostvarite razne pogodnosti koje smo pripremili baš za Vas i Vašu bebu! Možete se priključiti putem stranice: laroche-posay.rs/babyklub ili putem pošte ispunjenim Baby klub letkom koji se može dobiti preko patronažne sestre ili u pedijatrijskim čekaonicama.

Nakon učlanjenja u klub na Vašu adresu poslaćemo poklon dobrodošlice.* Na Vašu e-mail adresu ćemo slati korisne savete i savete stručnjaka kako negovati dečju kožu. Prvi ćete imati priliku da saznate ali i isprobate La Roche-Posay novitete i primati informacije o promocijama.

*Poklon možete očekivati u roku 60 dana od prijave.

POKLON
DOBRODOŠLICE

Prilikom učlanjenja u
La Roche-Posay Baby klub
nagrađujemo sa poklonom
iznenađenja!