Podešavanja privatnosti na www.laroche-posay.rs

Pretraživanjem ove internet stranice slažete se sa korišćenjem kolačića koji se koriste u svrhu oglašavanja, prilagođenog vašim interesima, za vođenje statistike prometa i za lakšu razmenu informacija o društvenim mrežama. Ukoliko želite da saznate više o kolačićima i da izmenite podešavanja kolačića, kliknite ovde

UKOLIKO TI JE STALO DO NEKOGA,
POSTANI SKIN CHECKER,
PREGLEDAJ NJIHOVE MLADEŽE

Proširite informacije do ljudi do kojih vam je stalo.
Pridružite se globalnom lancu skin checkera!

PRIVATNOST

U kontekstu pristupa programu Skin Checker uz pomoć prijavljivanja na Facebook nalog, neke od vaših ličnih informacija koje se nalaze na sajtu Facebook (imejl adresa, lozinka i druge osnovne informacije...) mogu da se prenesu na L'Oréal Adria u svrhe komercijalnih odnosa i/ili radi pružanja informacija o La Roche-Posay brendu, njegovim proizvodima i drugim L‘Oreal proizvodima ili brendovima.

Povezivanjem putem svog Facebook naloga, dajete saglasnost da ćete poštovati Uslove korišćenja (LINK) i pristanak da dobijate reklamne materijale od brenda La Roche-Posay, kao i promotivne ponude putem mejla. Više informacija pronaćićete u našoj politici privatnosti koju možete da pročitate klikom na (LINK). U skladu sa važećim zakonskim propisima o zaštiti podataka, vi imate pravo da pristupate, menjate, ispravljate i brišete sve podatke koji se tiču vas. Ukoliko želite da ostvarite to pravo, molimo vas da nas kontaktirate na info@laroche-posay.rs.

Povežite se preko Facebooka

Nemate otvoren profil na Facebooku? Pridruži nam se
Već proveravate svoju kožu?Prijavite se ovde

ILI SE REGISTRUJTE
REGISTRACIJA

* Polja označena zvezdicom su obavezna.
Ove informacije, kao i informacije dobijene u budućnosti, mogu da budu upotrebljene od strane (POPUNITI). Prema zakonskim propisima koji su na snazi u vašoj zemlji, prava na pristup, ispravku i protivljenje mogu da se ostvare putem jednostavnog zahteva uz dokaz o identitetu koji se šalje na sledeću adresu: (popuniti imejl adresom). Za više informacija o zaštiti vaših ličnih podataka, molimo vas da pogledate našu Politiku privatnosti (dodati URL link za Politiku privatnosti)

LA ROCHE-POSAY se OBAVEZUJE

MOJ SKINCHECK

Posetite myskincheck.org

v_push_skincheck.jpg