free from spots

Otkrij sve što treba da znaš da se bolje boriš protiv akni i osećaš sigurnije u sebe

Brzo rešenje za akne u digitalnom dobu

“Hoću da mi akne nestanu. ODMAH”

Filmovi, muzika i igre prenešeni uživo na digitalne uređaje. Dostupni istog dana, na samo jedan klik udaljenosti.  Kada je u pitanju socijalizacija, mi smo hiperkonektovani. Dakle ako je brzo novo normalno, razumljivo je da teško prihvataš lošu vest: nekim tretmanima je potrbno i po šest meseci da deluju.                                                       

FFS Mag article 30756 : Main article image (GettyImages)

Kultura selfija samo povećava ulog. Selfiji treba da uhvate momenat, ali gubi se na zabavi i spontanosti kod 90% tinejdžera sa aknama. Ako želite da dostignete uglačanu perfekciju današnjih rijaliti zvezda, uvek je tu photoshop i šminka. Koža sklona aknama je u začaranom krugu, a njemu doprinose puderi lošeg kvaliteta naneti u debelom sloju i neadekvatan skidač šminke na kraju dana.

Tradicionalno lečenje akni, previše sporo za digitalno doba

Naravno, najbolje rešenje za kožu sklonu aknama je lečenje uzroka. A to znači posetiti dermatologa. Ali u svetu brzih rezultata, čak i najbolje lečenje može biti previše sporo. “Nažalost, prosečni tinejdžer nema strpljenja da se drži tretmana- oko pola njih jednostavno odustane.”dr Philippe Beaulieu

Obojeni preparati: Tvoji novi heroji u borbi protiv akni

Nema više višenedeljnog čekanja na rezultate, najnovije formulacije se odlično uklapaju u današnji svet brzog zadovoljstva. Za par sekundi, njihovi pigmenti za prirodni izgled ujednačavaju ten. Konačno, koža slona aknama je spremna za selfi. I to brzo.

Dobre vesti se nastavljaju...

Zahvaljujući ovom brzom zadovoljavajućem efektu, veće su šanse da se držiš tretmana, što znači da aktivni sastojci mogu delovati dubinski. Dvostruki dobitak!

TVOJ HEROJ OBOJENA KREMA ZA AKNE

1 Haute Autorité de Santé (French healthcare authority) October 2015 press release

Članak je samo uopštena informacija. Potrebno je da potražiš stručni savet pre nego što otpočneš bilo koji nov režim ili ponašanje.

Svi članci o: akne, društvo,

33423
|||

Rutina nege prilagođena tvojoj koži

ČIŠĆENJE
Img_ČIŠĆENJE

Otkrij više

KOREKCIJA
Img_KOREKCIJA

Otkrij više

KOREKTIVNA ŠMINKA
Img_KOREKTIVNA ŠMINKA

Otkrij više

Saznaj više o postupanju sa kožom sklonom aknama