free from spots

Otkrij sve što treba da znaš da se bolje boriš protiv akni i osećaš sigurnije u sebe

Otkrijte lepotu YouTube priča

Pročitajte više o priči Sonije Esman o koži sklonoj
aknama i otkrijte veoma korisne savete.

Možete li se predstaviti?

Zovem se Sonya Esman, imam 20 godina, rođena sam u Sankt Peterburgu, Rusiji, odrasla sam u Torontu, Kanadi, ali trenutno živim u Los Anđelesu. Kada me ljudi pitaju šta radim, obično odgovorim "Ja sam profesionalno ljudsko biće". Ne volim da etiketiram svoj posao, jer sam takva osoba da me, zbog mojih hobija i interesovanja, ima svuda. Pretpostavljam, da kada bi neko gledao sa strane, rekao da sam bloger koji se bavi modom, putovanjima, lepotom... Zanimljivo je da se svako jutro budim u 6 sati, bez alarma, sav posao završim za tri sata, ali volim da vežbam neposredno pred spavanje.

Zašto si odabrala da budeš Youtuber koji se bavi temama lepote?

Mislim da nisam baš odabrala da budem bloger koji se bavi lepotom. Želela sam da se povežem sa ljudima, a Youtube je najbolji način za komunikaciju sa milionima ljudi, i na neki način, učini ih tvojim prijateljima. Oduvek sam želela da budem glumica, Youtube je neverovatan način da se prikažem i komuniciram sa sebi sličnima.

Koja je tvoja priča sa nepravilnostima?

Imala sam bubuljice u pubertetu. Imala sam veoma masnu T-zonu koja se pogoršavala, većina akni je nastala u začepljenim porama, lošu teksturu kože, a često i cistične akne na licu i ramenima. Kada sam išla u školu, sećam se da su neka deca za mnom dovikivala imena lekova protiv akni, kao da se ja tako zovem. U modeling agencijama su mi govorili da moram da 'sredim lice', iako sam radila sve što je u mojoj moći. Posetila sam dermatologa sa ciljem da mi na neviđeno propiše antibiotik. Kada sam ih bolje pogledala pisalo je da se po završetku terapije akne mogu pogoršati. Takođe sam bila i na dijeti, ali se akne nisu poboljšale. Jedine dve stvari koje su mi pomogle u procesu borbe protiv akni su pronalaženje odgovarajuće svakodnevne nege za nepravilnosti i strpljenje.

Rutina nege prilagođena tvojoj koži

ČIŠĆENJE
Img_ČIŠĆENJE

Otkrij više

KOREKCIJA
Img_KOREKCIJA

Otkrij više

KOREKTIVNA ŠMINKA
Img_KOREKTIVNA ŠMINKA

Otkrij više