Panel 1:
Panel 1:
Novo
ZA DNEVNU
ZAŠTITU OD SUNCA I ANTIEJDŽING KOREKCIJU
Sa hijaluronskom kiselinom, niacinamidom i PHE rezorcionolom

Nova generacija antiejdžing dnevne zaštite koja sprečava i ispravlja znakove starenja u 4 nedelje.

Sa širokim spektrom zaštite i dermatološkim korektivnim aktivnim sastojcima, hijaluronskom kiselinom, niacinamidom i PHE rezorcionolom.

KAKO SE NANOSI:
Ravnomerno nanesite na kožu celog lica svakog jutra kao poslednji korak u svojoj rutini nege kože i pre nego što stavite šminku.

Izuzetno lagana krema koja pruža hidrataciju 24 č. Bez ulja i sa plišanim osećajem na koži. Ne izaziva alergijske reakcije. Nekomedogena.

ŠTITI 
Osnažena novom tehnologijom CELLOX-B3 TECH™ sa Mexoryl XL, razvijena je tako da ograniči oštećenje kože koje izazivaju UVB/UVA, IR-A zraci i zagađenje. Pruža širok spektar zaštite, ograničava lepljenje čestica zagađenja za kožu i štiti od oksidativnog stresa koji izazivaju zagađenje i infracrveni zraci.

ISPRAVLJA
Antiejdžing efikasnost uz dermatološke korektivne aktivne sastojke [Fragmentirana hijaluronska kiselina + phe-rezorcinol + niacinamid]. Hidratacija 24 č.

Nakon više decenija istraživanja, kompanija La Roche Posay je razvila opsežno znanje o uticaju ultraljubičastih zrakova na kožu, naročito u kombinaciji sa zagađenjem i oksidacijom, koji izazivaju nevidljiva i vidljiva oštećenja kao što su tamne mrlje, bore i gubitak elastičnosti.
Konačno smo razvili proizvod koji, pored toga što štiti vašu kožu, takođe ispravlja sva ova postojeća oštećenja uz klinički dokazane rezultate i teksturu koja ne ostavlja prostora za kompromise kada je u pitanju dejstvo na čula.
Dermatološki i oftalmološki testirana. Ne izaziva alergijske reakcije. Nekomedogena.

Validity after opening:
24 meseca
  • Pumpica
  • Odrasli
  • High Protection
  • Lice
    Vrat