Panel 1:
Panel 1:

ZA OSETLJIVU KOŽU I KOŽU KOJA LAKO REAGUJE

Prva ekološki odgovornija izuzetno visoka UVA zaštita.

Izuzetna zaštita. Izuzetna otpornost. 24 h hidratacije.
ANTHELIOS EKOLOŠKI ODGOVORAN HIDRATANTNI LOSION SA ZAŠTITNIM FAKTOROM SPF 50+. Prva ekološki odgovornija izuzetno visoka UVA zaštita. Ovo je prvi Anthelios proizvod za zaštitu od sunca koji koristi karton u proizvodnji tube da bi se primena devičanske plastike smanjila za 45%*.
Ova formula sa Netlock tehnologijom kombinuje izuzetno visoku i otpornu zaštitu od sunca u formuli koja je odgovornija prema morskom svetu. 

*Poređenje sa sličnim plastičnim tubama

KAKO SE NANOSI:
Nanesite proizvod za zaštitu od sunca neposredno pre izlaganja. Učestalo je ponovno nanosite u obimnim količinama da očuvate zaštitu, naročito nakon znojenja i brisanja peškirom. Spoljašnja upotreba.
Nije masna. Nije lepljiva. Ne ostavlja bele tragove.
Anthelios ekološki odgovoran hidratantni losion sa zaštitnim faktorom SPF50+ predstavlja minimalističku formulu bez narušavanja zaštite, koja je pogodna za osetljivu kožu i kožu koja lako reaguje i koja je sklona alergiji na sunce.
Ova nova ekološki odgovorna ambalaža uključuje karton koji potiče iz Evropske unije sertifikovan kao FSC ili PEFC.
Uz pomoć nove tehnologije Netlock, ova formula formira snažnu mrežu zaštite koja obezbeđuje homogenu, postojanu, nemasnu i veoma otpornu zaštitu. Ova tehnologija je odgovornija prema morskom svetu.
awardimg


12 meseci