Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Panel 4:
Panel 4:
Novo
PROTIV NEPRAVILNOSTI
SVAKODNEVNI KOREKTIVNI PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA MASNU KOŽU
Nova generacija proizvoda za zaštitu od sunca koja štiti od fotostarenja koje izaziva svakodnevno izlaganje suncu i pomaže u ublažavanju nepravilnosti. Pruža zaštitu od širokog spektra UV zračenja, zagađenja i oksidacije + dermokozmetički aktivne sastojke, poput salicilne kiseline, niacinamida i cinka.

Nakon nekoliko decenija istraživanja, brend La Roche Posay došao je do važnih saznanja o uticaju UV zračenja na kožu, posebno kada je zračenje povezano s zagađenjem i oksidacijom, zbog čega se stvaraju vidljiva i nevidljiva oštećenja, poput tamnih mrlja, bora i gubitka elastičnosti.
Konačno smo razvili proizvod koji, pored toga što štiti vašu kožu, istovremeno i koriguje postojeća oštećenja s klinički dokazanim rezultatima i pruža teksturu koja je prijatna za čula.

  Za svakodnevnu upotrebu nanesite na čistu kožu kao završni korak rutine za negu kože. Izbegavajte područje oko očiju. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljno isperite.

ŠTITI
Ovaj proizvod omogućava nova linija CELLOX-B3 TECHTM sa drometrizol trisiloksanom (Mexoryl XL), a osmišljen je kako bi se smanjila oštećenja ćelija koja izazivaju UVA/UVB i IC-A zračenje i zagađenje. Pruža zaštitu od širokog spektra, odbija čestice zagađenja i njihovo vezivanje za kožu i štiti od oksidativnog stresa izazvanog zagađenjem i IC-A zračenjem.

KORIGUJE
Efikasna nega kože protiv nesavršenosti s dermokozmetičkim aktivnim sastojcima [salicilna kiselina + niacinamid + cink + AirliciumTM]

-29% UBLAŽENE NESAVRŠENOSTI NA KOŽI*

-11% NIVO SEBUMA**

80% ispitanika nije primetilo nesavršenosti na koži"***

*Kliničko ispitivanje – 40 dobrovoljnih ispitanika – 4 nedelje
**Instrumentalno ispitivanje – 40 dobrovoljnih ispitanika – 4 nedelje
***80% ispitanika nije primetilo nepravilnosti do 3 meseca – kliničko ispitivanje – 4 nedelje korišćenja + 3 meseca remanencije – 40 dobrovoljnih ispitanika.
Krema u gelu. Mat završni efekat od 12 č. Nemasni osećaj. Omogućava koži da diše.


12 meseci

KLJUČNI SASTOJCI
HAJDE DA ZAVIRIMO UNUTRA

Cink

Dubinski čisti kožu i smanjuje lučenje sebuma.

NIACINAMID

Poznat i pod nazivom [VITAMIN B3], ojačava kožnu barijeru, intenzivno umiruje i smanjuje iritacije kože. Takođe pomaže u smanjenju pora i posvetljavanju tamnih fleka na koži. 

Salicilna kiselina

Dubinski otvara zapušene pore i otklanja veoma izražene nepravilnosti

DOKAZANO

Više od 25 godina, Anthelios proizvodi predstavljaju pionire u pogledu revolucionarnih inovacija : UVA filteri, širok spektar zaštite, teksture i tehnologije.
barres
Klinički dokazana efikasnost na koži osetljivoj na sunce i netolerantnoj koži. Efikasnost linije Anthelios dokazana je 31 kliničkom studijom sprovedenom in vivo od strane uvaženih dermatoloških stručnjaka iz oblasti fotodermatologije.

KOJI VAM
PROIZVOD TREBA?