Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Panel 4:
Panel 4:
Novo
PROTIV NEPRAVILNOSTI
SVAKODNEVNI KOREKTIVNI PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA MASNU KOŽU
Nova generacija proizvoda za zaštitu od sunca koja štiti od fotostarenja koje izaziva svakodnevno izlaganje suncu i pomaže u ublažavanju nepravilnosti. Pruža zaštitu od širokog spektra UV zračenja, zagađenja i oksidacije + dermokozmetički aktivne sastojke, poput salicilne kiseline, niacinamida i cinka.

Nakon nekoliko decenija istraživanja, brend La Roche Posay došao je do važnih saznanja o uticaju UV zračenja na kožu, posebno kada je zračenje povezano s zagađenjem i oksidacijom, zbog čega se stvaraju vidljiva i nevidljiva oštećenja, poput tamnih mrlja, bora i gubitka elastičnosti.
Konačno smo razvili proizvod koji, pored toga što štiti vašu kožu, istovremeno i koriguje postojeća oštećenja s klinički dokazanim rezultatima i pruža teksturu koja je prijatna za čula.

  Za svakodnevnu upotrebu nanesite na čistu kožu kao završni korak rutine za negu kože. Izbegavajte područje oko očiju. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljno isperite.

ŠTITI
Ovaj proizvod omogućava nova linija CELLOX-B3 TECHTM sa drometrizol trisiloksanom (Mexoryl XL), a osmišljen je kako bi se smanjila oštećenja ćelija koja izazivaju UVA/UVB i IC-A zračenje i zagađenje. Pruža zaštitu od širokog spektra, odbija čestice zagađenja i njihovo vezivanje za kožu i štiti od oksidativnog stresa izazvanog zagađenjem i IC-A zračenjem.

KORIGUJE
Efikasna nega kože protiv nesavršenosti s dermokozmetičkim aktivnim sastojcima [salicilna kiselina + niacinamid + cink + AirliciumTM]

-29% UBLAŽENE NESAVRŠENOSTI NA KOŽI*

-11% NIVO SEBUMA**

80% ispitanika nije primetilo nesavršenosti na koži"***

*Kliničko ispitivanje – 40 dobrovoljnih ispitanika – 4 nedelje
**Instrumentalno ispitivanje – 40 dobrovoljnih ispitanika – 4 nedelje
***80% ispitanika nije primetilo nepravilnosti do 3 meseca – kliničko ispitivanje – 4 nedelje korišćenja + 3 meseca remanencije – 40 dobrovoljnih ispitanika.
Krema u gelu. Mat završni efekat od 12 č. Nemasni osećaj. Omogućava koži da diše.


12 meseci

KLJUČNI SASTOJCI
HAJDE DA ZAVIRIMO UNUTRA

NIACINAMID

SVAKODNEVNI KOREKTIVNI PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA HIPERPIGMENTACIJU

Salicilna kiselina

Deeply unclogs pores.

Cink

Anti-inflamatory action and sebum regulation.

DOKAZANO

Više od 25 godina, Anthelios proizvodi predstavljaju pionire u pogledu revolucionarnih inovacija : UVA filteri, širok spektar zaštite, teksture i tehnologije.
barres
Klinički dokazana efikasnost na koži osetljivoj na sunce i netolerantnoj koži. Efikasnost linije Anthelios dokazana je 31 kliničkom studijom sprovedenom in vivo od strane uvaženih dermatoloških stručnjaka iz oblasti fotodermatologije.

KOJI VAM
PROIZVOD TREBA?