Panel 1:
Panel 1:
Novo
PROTIV HIPERPIGMENTACIJE
SVAKODNEVNI KOREKTIVNI PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA HIPERPIGMENTACIJU
Nova generacija proizvoda za zaštitu od sunca koja štiti od fotostarenja koje izaziva svakodnevno izlaganje suncu i pospešuje vidljivo ublažavanje hiperpigmentacije kože. Pruža zaštitu od širokog spektra UV zračenja, zagađenja i oksidacije dermokozmetičkim korektivnim aktivnim sastojcima, poput procerada, niacinamida i mineralnih pigmenata. Dostupan je u dve nijanse. 

Nakon nekoliko decenija istraživanja, brend La Roche Posay došao je do važnih saznanja o uticaju UV zračenja na kožu, posebno kada je zračenje povezano s onečišćenjem i oksidacijom, zbog čega se stvaraju vidljiva i nevidljiva oštećenja, poput tamnih mrlja, bora i gubitka elastičnosti.
Konačno smo razvili proizvod koji, pored toga što štiti vašu kožu, istovremeno i koriguje sva postojeća oštećenja s klinički dokazanim rezultatima i pruža teksturu koja je prijatna za čula.
  Za svakodnevnu upotrebu nanesite na čistu kožu kao završni korak rutine za negu kože. Izbegavajte područje oko očiju. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljno isperite.
ŠTITI
Ovaj proizvod omogućava nova linija CELLOX-B3 TECHTM sa drometrizol trisiloksanom (Mexoryl XL), a osmišljen je kako bi se smanjila oštećenja ćelija koja izazivaju UVA/UVB i IC-A zračenje i zagađenje. Pruža zaštitu od širokog spektra, odbija čestice zagađenja i njihovo vezivanje za kožu i štiti od oksidativnog stresa izazvanog zagađenjem i IC-A zračenjem.

ISPRAVLJA
Efikasna nega kože protiv hiperpigmentacije s dermokozmetičkim korektivnim aktivnim sastojcima [procerad + niacinamid] i mineralnim pigmentima.

90% ISPITANIKA ODMAH JE PRIMETILO UJEDNAČENIJI TEN KOŽE*

SPREČAVA 50% HIPERPIGMENTACIJE izazvane vidljivom svetlošću**

*Potrošački test– 40 žena
**Kliničko ispitivanje u upoređivanju s tretiranim područjem na 21 dobrovoljnom ispitaniku nakon 4 dana izlaganja vidljivoj svetlosti (144 J/cm2 sa solarnom simulacijom ekvivalentnom izlaganju direktnoj sunčevoj svetlosti u trajanju od 1 časa u podne). 
Tonirana krema. Visok nivo prekrivanja. Dve nijanse. 


12 meseci

KLJUČNI SASTOJCI
HAJDE DA ZAVIRIMO UNUTRA

NIACINAMID

SVAKODNEVNI KOREKTIVNI PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA HIPERPIGMENTACIJU

PURIFIED MINERAL PIGMENTS

Protects against visible light.

DOKAZANO

Više od 25 godina, Anthelios proizvodi predstavljaju pionire u pogledu revolucionarnih inovacija : UVA filteri, širok spektar zaštite, teksture i tehnologije.
barres
Klinički dokazana efikasnost na koži osetljivoj na sunce i netolerantnoj koži. Efikasnost linije Anthelios dokazana je 31 kliničkom studijom sprovedenom in vivo od strane uvaženih dermatoloških stručnjaka iz oblasti fotodermatologije.

KOJI VAM
PROIZVOD TREBA?

ILI