Panel 1:
Panel 1:
Novo
PROTIV HIPERPIGMENTACIJE
SVAKODNEVNI KOREKTIVNI PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA HIPERPIGMENTACIJU
Nova generacija proizvoda za zaštitu od sunca koja štiti od fotostarenja koje izaziva svakodnevno izlaganje suncu i pospešuje vidljivo ublažavanje hiperpigmentacije kože. Pruža zaštitu od širokog spektra UV zračenja, zagađenja i oksidacije dermokozmetičkim korektivnim aktivnim sastojcima, poput procerada, niacinamida i mineralnih pigmenata. Dostupan je u dve nijanse. 

Nakon nekoliko decenija istraživanja, brend La Roche Posay došao je do važnih saznanja o uticaju UV zračenja na kožu, posebno kada je zračenje povezano s onečišćenjem i oksidacijom, zbog čega se stvaraju vidljiva i nevidljiva oštećenja, poput tamnih mrlja, bora i gubitka elastičnosti.
Konačno smo razvili proizvod koji, pored toga što štiti vašu kožu, istovremeno i koriguje sva postojeća oštećenja s klinički dokazanim rezultatima i pruža teksturu koja je prijatna za čula.
  Za svakodnevnu upotrebu nanesite na čistu kožu kao završni korak rutine za negu kože. Izbegavajte područje oko očiju. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljno isperite.
ŠTITI
Ovaj proizvod omogućava nova linija CELLOX-B3 TECHTM sa drometrizol trisiloksanom (Mexoryl XL), a osmišljen je kako bi se smanjila oštećenja ćelija koja izazivaju UVA/UVB i IC-A zračenje i zagađenje. Pruža zaštitu od širokog spektra, odbija čestice zagađenja i njihovo vezivanje za kožu i štiti od oksidativnog stresa izazvanog zagađenjem i IC-A zračenjem.

ISPRAVLJA
Efikasna nega kože protiv hiperpigmentacije s dermokozmetičkim korektivnim aktivnim sastojcima [procerad + niacinamid] i mineralnim pigmentima.

90% ISPITANIKA ODMAH JE PRIMETILO UJEDNAČENIJI TEN KOŽE*

SPREČAVA 50% HIPERPIGMENTACIJE izazvane vidljivom svetlošću**

*Potrošački test– 40 žena
**Kliničko ispitivanje u upoređivanju s tretiranim područjem na 21 dobrovoljnom ispitaniku nakon 4 dana izlaganja vidljivoj svetlosti (144 J/cm2 sa solarnom simulacijom ekvivalentnom izlaganju direktnoj sunčevoj svetlosti u trajanju od 1 časa u podne). 
Tonirana krema. Visok nivo prekrivanja. Dve nijanse. 


12 meseci

KLJUČNI SASTOJCI
HAJDE DA ZAVIRIMO UNUTRA

GLICERIN

Glicerin pospešuje hidrataciju i vlaženje kože nakon prvog nanošenja.

NIACINAMID

SVAKODNEVNI KOREKTIVNI PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA HIPERPIGMENTACIJU

PROCERAD

Anti-inflamatorno dejstvo.

DOKAZANO

Više od 25 godina, Anthelios proizvodi predstavljaju pionire u pogledu revolucionarnih inovacija : UVA filteri, širok spektar zaštite, teksture i tehnologije.
barres
Klinički dokazana efikasnost na koži osetljivoj na sunce i netolerantnoj koži. Efikasnost linije Anthelios dokazana je 31 kliničkom studijom sprovedenom in vivo od strane uvaženih dermatoloških stručnjaka iz oblasti fotodermatologije.

KOJI VAM
PROIZVOD TREBA?

ILI