Zlatna pravila

10 zlatnih pravila koja će Vam pomoći u svakodnevnoj nezi Vaše kože

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Articles\INT\v_header_RegleDor_default.jpg

Neke navike su osnovne za negovanje kože i za blistav izgled cele godine. Bez obzira na tip Vaše kože, ovde je 10 osnovnih navika!

Rule 1

Specifična nega za svaki tip kože

1. Regles d''or_illu 1

Da biste negovali i poštivali svoju kožu, prvo i najbitnije, odaberite proizvod specijalno namenjen Vašem tipu kože. Suva koža nema iste potrebe kao masna koža

Rule 2

Posebnu pažnju obratite na nežna područja

1. Regles d''or_illu 2

Neki delovi Vašeg lica (područje oko očiju, usana, itd.) imaju posebno tanku i nežnu kožu. Potrebna im je specijalna nega, posebno oko očiju i usana. Ti delovi lica su osetljiviji i zaslužuju posebnu pažnju.

Rule 3

Nežno čišćenje

1. Regles d''or_illu 3

Briga za osetljivu kožu počinje sa uklanjanjem šminke. Kako Vaša koža ne bi bila pod stresom i da biste poštivali njenu prirodnu ravnotežu, koristite pH neutralna sredstva za skidanje šminke, specijalno formulisana za nežno čišćenje kože.

Rule 4

Oči: osetljivije područje

1. Regles d''or_illu 4

Područje oko očiju je deset puta nežnije nego ostali delovi kože lica. Odaberite specifičnu rutinu uklanjanja šminke sa tog područja.

Rule 5

Eksfolijacija je nužna

1. Regles d''or_illu 5

Koristite prikladan piling tretman jednom do dvaput nedeljno. Mora biti efikasna, a ipak nežan i da poštuje kožu. Odaberite pH neutralni piling proizvod koji izvrsno omekšava i čisti kožu, istovremeno poštujući njenu prirodnu ravnotežu.

Rule 6

Hidratacija je osnovna

1. Regles d''or_illu 6

Dermis je sačinjena od 70% vode, a epidermis od 15%. Da biste sačuvali vlažnost kože, važno je odabrati dnevne hidratantne proizvode za negu kože koji uravnotežuju nivo vode unutar kože. Takođe, redovno možete koristiti hidratantnu masku, uklanjajući višak termalnom vodom.

Rule 7

Bolje hipoalergena šminka

1. Regles d''or_illu 7

Da biste izbegli rizik od alergija na proizvode koji nisu prilagođeni Vašoj koži, odaberite hipoalergenu šminku specijalno formulisanu da zadovolji potrebe svih tipova kože i očiju, čak i osetljive kože.

Rule 8

Zaštita od sunca

1. Regles d''or_illu 8

Bez obzira na godišnje doba, odaberite proizvode za dnevnu negu koji uključuju solarne filtere. Oni smanjuju štetne uticaje sunca koji ubrzavaju starenje kože.

Rule 9

Čuvajte se spoljnih faktora

1. Regles d''or_illu 9

Zagađenje, dim cigarete, stres... Sve ovo ima štetne efekte na kožu. Pre izlaska iz kuće koristite proizvode za negu kože da zaštitite svoju kožu od tih dnevnih uticaja i potpuno očistite svoju kožu kada se vratite uveče kući.

Rule 10

Ne zanemarite usne

1. Regles d''or_illu 10

Svaki put kad osetite potrebu, koristite obnavljajuću kremu za usne. Ne oklevajte da ponovite nanošenje, na to posebno nežno područje, često koliko je potrebno.

  • Facebook

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles