#Be5 – jer ja sam čista petica!

Img_#Be5 – jer ja sam čista petica!

U ekskluzivnom intervjuu, pitali smo magistru Andreu Anđelković, mag. farm. zašto voli svoj život i zbog čega se oseća zadovoljno i samopouzdano u svojoj koži i koje savete o nezi kože želi da podeli sa čitateljkama i kome preporučuje Hyalu B5 serum.

5 RAZLOGA ZAŠTO SE OSEĆAM ZADOVOLJNO I SAMOPOUZDANO U SVOJOJ KOŽI:

clanak slika

1. Volim svoj posao. Rad u apoteci i sa ljudima čini da se na kraju svakog radnog dana osećam dobro, jer sam u poziciji da pomažem ljudima i učinim da im život bude zdraviji pa tako i lepši.

2. Na moju veliku sreću, imam mogućnost da isprobam i koristim puno kozmetičkih proizvoda, da testiram različite proizvode kao i različite principe nege. To iskustvo  mi omogućava da mogu dobro da prepoznam različite potrebe pacijenata zbog čega me često i moji bliski prijatelji i poznanici  konsultuju u odabiru svoje odgovarajuće nege što meni pričinjava veliko zadovoljstvo. Kada dođemo do adekvatne kombinacije proizvoda zadovoljstvo je obostrano.

3. Volim da se negujem i veliki sam obožavalac medicinske kozmetike. Uživam u isprobavanju noviteta koji se pojave u kozmetičkoj industriji mada najviše poverenja imam u dermokozmetiku, odnosno ono sa čime radim u apoteci. Mislim da je najveća nagrada pravilne nege kada možete izaći bilo gde, a da ne morate  da se šminkate. Puno ljubavi i znanja ulažem u odabir svoje nege u kojoj svakodnevno uživam. Za negu kože svakodnevno koristim proizvode sа hijaluronskom kiselinom, jer najbolje koži vraćaju vlažnost, čine ju svežom, a deluju i na prve borice.

4. Pokret me inspiriše. Promena ambijenta, istraživanje novih gradova i zemalja, upoznavanje novih ljudi, sve to me ispunjava pozitivnom energijom i novim idejama.

5. I finalno, ali ni slučajno manje bitno, obožavam knjige! Uvek nešto čitam, to me zaista opušta i usrećuje.

5 SAVETA ZA PACIJENTE MAGISTRE ANDREE ANĐELKOVIĆ, MAG. FARM.: KOME PREPORUČUJEM HYALU B5 SERUM?

clanak slika

Zbog svoje specifične formulacije i fine teksture, ciljne grupe za preporuku ovog seruma su raznolike, uključujući sve tipove kože kao i starosne dobi. Sama preporuka zavisi od opšteg stanja kože kao i trenutnih potreba pacijenata.

1. Hyalu B5 serum najčešće preporučujem ženama kojima je neophodna hidratacija kože. Najčešće je to koža kojoj je neophodna  vlažnost, koža kojoj na izgled fali svežine da bi bila jedrija i zdravija.

2. Žene koje žele  prvi  antiage efekat. Hidratacija kože je osnova dobre prevencije protiv starenja, a kombinovani efekat hijaluronske kiseline kratkih i dugih lanaca omogućava da imamo lepo zaglađenu kožu spolja, ali i dubinski hidriranu iznutra. Takođe, ekstrat lekovite biljke Centella Asiatica, Madecassoside potpomaže prirodne procese regeneracije i učvršćivanja kože pa samim tim i ispunjavanju bora.

3. Kandidati za preporuku seruma su osobe nakon raznih tretmana lica kada je koži neophodno vratiti vlažnost i kada je neophodna regeneracija površinskih slojeva kože. Fragmentisana i hijaluronska kiselina velike molekulske mase obezbeđuju neophodnu hidrataciju, a vitamin B5 umiruje iritiranu kožu, ali i pospešuje obnavljanje procesa  površinskih slojeva kože.

4. Zbog svoje lagane teksture u vidu vodenastog gel seruma Hyalu B5 jako je prihvatljiv za sve tipove koža, pogotovu za masniju i kombinovanu kožu kojoj prijaju laganije teksture. Pogodan je za upotrebu leti kada želimo pun efekat nege bez masnog sjaja na licu.

5. Hyalu B5 moze biti i priprema kože za neku dodatnu kremu ili podloga pre nanošenja pudera. Osobe koje žele da iskoriste pun efekat kreme mogu pripremiti kožu dobrim serumom kako bi se postigao što bolji efekat, a koža bila zdravija, odmornija i negovanija. Odličan je i kao podloga pre pudera, zahvaljujući svom ‘plumping’ efektu jako dobro zagladi kožu i popuni bore.


HYALU B5 SERUM
DERMOKOZMETIČKA NEGA PROTIV BORA ZA PUNOĆU OSETLJIVE KOŽE

clanak proizvod slika

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles