Fokus na...

Budućnost šminke leži u nezi kože

Img_Budućnost šminke leži u nezi kože

Niže možete pročitati neke kriterijume koji Vam mogu pomoći da pronađete proizvode koji razumeju da je nega kože osnovna dok šminka uvek treba da bude sinonim za zabavu i uživanje.

Visoko tolerantni proizvodi

Šminka: garderoba posebno sašivena za Vašu kožu

Vaš proizvod za lepotu bi trebalo da ,,obuče" Vašu kožu tokom dana, tako da on mora poštovati njenu osetljivost. Posebno potražite navode kakvi su ,,dermatološki testirano,” ,,hipoalergeno,” i ,,nekomedogeno" čija je ideja da se izbegnu reakcije kože koliko god je to moguće. Nikal je takođe moćan alergen i trebalo bi ga izbeći po svaku cenu. Zato je najbolje da se odlučite za proizvode koji su testirani na nikal i formulisani tako da njegov sadržaj bude minimalan, a samim tim da i rizik od alergija bude minimalan.

Kada se šminka rimuje sa negom kože

Promenite svoje mišljenje o šminci za osetljivu kožu

Kako biste povratili svoju veru u šminku, odaberite proizvode bogate hidrirajućim i umirujućim sastojcima koji će brinuti o Vašj koži tokom dana. Bilo da više volite fluidne ili teksture sa većom moći prekrivanja, svaka osetljiva koža će pronaći svoje rešenje za lepotu u La Roche-Posay Hydreane BB kremi i Toleriane teint linijama.

Bliska zaštita

Ne zapostavljate potrebe svoje kože

Briga o Vašoj koži je važna. Ali je i njena zaštita podjednako bitna. Tokom dana, koža je napadnuta sa svih strana i zato proizvod za lepotu mora delovati kao zaštini štit. Bar srednji nivo UV zaštite i antioksidativno dejstvo su esencijalni. Cilj je da kožu sačuvamo od eksternih agresija i preranog starenja.

Poboljšajte svoju kožu

Lepa koža, prirodnog izgleda

Ne morate se previše truditi u svojoj potrazi za lepšom kožom! Odaberite fine teksture formulisane sa kvalitetnim pigmentima koje dobro podnosi i najosetljivija koža i koji se utapaju u ten adaptirajući se savršeno u boju kože. Prirodno ujednačena, bez vidljivih flekica ili nepravilnosti, koža je prirodno prelepa.

Osvetlite svoj ten

Blistav ten, ni manje, ni više

Neki ljudi mogu pomešati ,,efekat sjaja" sa ,,sjajnom kožom". Dok je blistav ten znak prelepo zdrave kože, masni izgled pokazuje potpuno suprotno. Teksture uvek moraju biti nemasne i nelepljive kako bi se osigurao svilenkasti završni efekat koji prirodno reflektuje taman dovoljno svetlosti, a bez efekta sjaja.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles