Hyalu B5 – Vaša plava tajna

Img_Hyalu B5 – Vaša plava tajna

Iz La Roche-Posay laboratorija stiže novi anti-age proizvod - Hyalu B5 serum! Uz pomoć jedinstvene kombinacije sastojaka – dve vrste čiste hijaluronske kiseline, vitamina B5,  madecassoside i La Roche-Posay termalne vode – ovaj serum omogućuje intenzivno popunjavanje i obnovu kože.

Nekoliko odabranih devojaka iz Srbije imalo je ekskluzivnu priliku da isproba ovaj serum, i podeli svoje iskustvo. Nakon probnog perioda, zajednički su zaključile da je sada tajna njihovog svežeg i savršenog izgleda  – mala plava tajna, Hyalu B5! Kako kažu, on uspešno otklanja znake umora, hrani njihovu kožu, i uz to - prelepo miriše.

tijana-prica

Vraća svežinu koži

U „borbu između mame i doterane gospođe“, koja, kako priznaje Tijana Prica, mama malog Koste, nije laka, uključila je saveznika  - Hyalu B5, kako bi izgledala sveže i pomogla svojoj koži.

jelena-savic

Odgovara svim tipovima kože

„Moja koža je osetljiva 365 dana u godini, a tokom zime joj poklanjam dodatnu pažnju i negu. Ove zime mi je u tome pomogao Hyalu B5 serum. Nanosim ga svako veče pred spavanje na čistu kožu, i ona je idealno meka i manje crvena od hladnoće“, ističe Jelena Savić.

jelena-nikolic

Jelena Nikolić priznaje da je skeptična pri prvom korišćenju novog proizvoda jer joj je koža masna, ali korišćenje Hyalu B5 ocenjuje kao veoma pozitivno iskustvo. „Brzo upija, plus ne ostavlja mastan sloj, i koža mi je instant bila mekana na dodir. Koža ima volumen i sveže izgledate.“

tijana-banovic

Savršena nega protiv bora

Tridesete su definitivno vreme kada svojoj koži i prvim borama treba da posvetimo posebnu pažnju.
Kako kaže Tijana Banović – „vreme je da prihvatim da, koliko god mlađano da izgledam, imam 32 godine, zrelu kožu – vreme je da za nju nešto uradim“.
„Hyalu je svakako koristan i za bore. Taj rezultat još uvek čekam, jer znam da je potrebno i vreme, ali se sa mojim borama smejalicama i onim na čelu 'nešto' dešava.“

ivana-jovanovic

Ivana  Jovanović je uz Hyalu B5 sa osmehom i bezbrižno dočekala svoj 41. rođendan. Kako kaže, ovaj proizvod postao je njen must have za negu u četrdesetim, a deli utisak da je „hijaluronska kiselina definitivno najbolja stvar za vraćanje volumena umornoj koži i 'peglanje' sitnih bora“.

milena-stankovic

Sjajna tekstura seruma

Gusta i lako razmaziva struktura, koja ne ostavlja masan trag na koži, ono je što devojkama veoma prija.
„Tekstura seruma je vodenasta, lako se razmazuje, prijatnog je mirisa. U prvih nekoliko minuta imam osećaj kao da je malo lepljiva koža, ali to brzo prođe“, kaže Milena Stanković.

tatjana-bosanac

Otklanja znake umora

Već posle par dana korišćenja devojke su primetile da im koža ne deluje umorno, da je svežija i sa volumenom.
„Namenjen je tretiranju bora i tankih linija i umornoj koži - ovaj efekat sam najbolje mogla da vidim na sopstvenoj koži, koja je poprilično umorna“, ističe Tatjana Bosanac.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles