Iskustva

"Osećaj prijatnosti na koži mi je vraćen!"

Img_"Osećaj prijatnosti na koži mi je vraćen!"

Nakon odmora u tropima Ivanina koža bila je u potpunosti isušena. Kako bi obnovila njenu elastičnost, zatražila je savet farmaceuta. Nakon nekoliko dana njenoj koži se vratila ravnoteža. Ovo je njeno svedočenje.

Kontekst

Ivana, kako je Vaša koža postala isušena?

Moja koža je inače vrlo elastična, ne mogu se požaliti! Ali ovog leta sam provela 10 dana na Sejšelima sa mužem i koža mi je postala isušena. Bilo je vrlo vruće i štitila sam lice i telo kremom za zaštitu od sunca, ali osećala sam da se mojoj koži ta klima ne sviđa.

Sammenheng

Kako se manifestuje isušenost kože?

Uprkos preplanulosti moja koža je bez sjaja i neprestano me zateže. Ustvari, imam osećaj kao da mi je na licu kruta maska. Pojavile su se i neke tanke linije, posebno duž predela oko očiju i usana. Činilo mi se kao da mojoj koži nedostaje vode i hidratacije, ali iskreno, nisam znala kako da rešim problem.

Rešenje

Šta ste odlučili da učinite?

Nekoliko dana nakon povratka s odmora posetila sam apoteku gde su mi predložili plan hidratacije kože. Uobičajeni proizvod za negu zamijenila sam posebnom negom za isušenu kožu i počela sam da skidam šminku odgovarajućim sredstvom. Ove mere su bile vrlo efikasne jer za samo par dana osećaj prijatnosti na mojoj koži bio je vraćen!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles