Fokus na...

KOMPLETNA DERMOKOZMETIČKA NEGA NA BAZI HIJALURONSKE KISELINE ZA HIDRATACIJU I PUNOĆU KOŽE

Img_KOMPLETNA DERMOKOZMETIČKA NEGA NA BAZI HIJALURONSKE KISELINE ZA HIDRATACIJU I PUNOĆU KOŽE

Nakon čuvenog Hyalu B5 seruma sa jedinstvenom formulom na bazi hijaluronske kiseline, od brenda La Roche-Posay stižu nam čak dva anti-age noviteta na bazi čiste hijaluronske kiseline i vitamina B5 – Hyalu B5 krema za lice i Hyalu B5 Eyes okoloočna krema. Ova jedinstvena hidratantna formula namenjena za sve tipove kože i svako životno doba, obnavlja barijeru kože, vraća joj punoću i elastičnost i smanjuje vidljivost bora.

Tri poznate dame, imale su ekskluzivnu priliku da među prvima isprobaju Hyalu B5 serum, ali i dva nova proizvoda Hyalu B5 kremu za lice i Hyalu B5 Eyes okoloočnu kremu i da podele svoje utiske.

Marija Veljković

„Kao mama troje dece i jednog psa, nemam mnogo vremena za odmor, a zbog prirode posla potrebna mi je adekvatna nega koja mom licu pruža sjaj i naspavan izgled. Saveznika sam pronašla u Hyalu B5 Eyes okoloočnoj kremi bogate teksture koja čini predeo oko očiju hidriranim bez osećaja suvoće, a idealna je i kao baza šminku jer sprečava pojavu okoloočnih linijica koje nastaju od šminke“, istakla je poznata voditeljka Marija Veljković.

Jelena Jović

“Nakon četrdesete promenila sam zanimanje i kao turistički vodič i travel bloger počela više da putujem. Menjanje vremenskih zona, česti boravak na aerodromima i avio-letovima, promena ritma spavanja, kao i nedovoljno sna – odrazili su se na kvalitet moje kože, zbog čega mi je neophodna adekvatna nega, ali hidratacija koju mi pruža nova Hyalu B5 krema za lice. Zahvalne smo i koža mog lica i ja, pa tako  osvežene i blistave krećemo u osvajanje novih destinacija”, izjavila je Jelena Jović, turitički vodič i autorka travel bloga JJ Travel blog.

Baya Bangue Namkosse

„Kao instruktorka joge znam da dugim zadržavanjima u određenim položajima, ali i vežbama za lice možemo stimulisati lučenje hijaluronske kiseline. Ipak, u očuvanju mladolikosti neophodna je i dodatna nega koju sam pronašla u vidu Hyalu B5 seruma koji je, baš kao i joga, postao deo moje svakodnevne rutine. Ono što mi je važno je njegova efikasna, ali neagresivna formula proverena od strane dermatologa, i naravno – dobar osećaj na koži“, rekla je Baya Bangue Namkosse, TV lice i instruktorka joge.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles