Iskustva

"Zahvaljujući korektivnoj kozmetici osećam se bolje u svojoj koži"

Img_"Zahvaljujući korektivnoj kozmetici osećam se bolje u svojoj koži"

Određene reakcije kože, naročito teži oblici, mogu predstavljati znatan problem ženama. Šminka koja prekriva, naročito korektivni puder, još uvek je jedno od najboljih rešenja za smanjenje njihove vidljivosti. Pročitajte Marinin primer.

Kontekst

Martina, kako biste opisali svoju kožu?

Na žalost, od adolescentskih godina imam jako osetljivu kožu. Kao adolescent sam imala problem sa aknama koji je dugo trajao, a lečenje je bilo komplikovano. Zapravo, još uvek imam tragove, uključujući dva ili tri ožiljka.

Simptomi

Kako se Vaša koža ponaša u zrelim godinama?

Vremenom moja koža je postala još reaktivnija, pojavili su se i drugi poremećaji, tačnije, trajno crvenilo. U početku sam mislila da je reč o reakciji na hladnoću i vlagu ali, ispostavilo se da imam rozaceu. Lice mi je potpuno neprivlačno, prožeto tankim crvenim linijama na obrazima i sa strane nosa.

Rešenje

Kako ste uspeli da prebrodite ovaj problem?

Prijateljica koja često odlazi na piling lica i druge tretmane preporučila mi je šminku koja prekriva kako bih mogla potpuno da prekrijem ovaj poremećaj. Zbog crvenila sam već bila razvila kompleks pred novim ljudima. Najpre sam bila iznenađena izuzetno laganom teksturom, a onda rezultatima. Sve nepravilnosti na mom licu su korigovane: i manje, prolazne fleke, ali i trajni ožiljci. Rezultat je prirodan izgled bez osećaja težine na licu, a moj ten je svež, matiran i ujednačen. Više i ne izlazim, a da prethodno nisam nanela sloj korektivnog pudera!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles