Preporuka više od 25.000 dermatologa


La Roche-Posay i dermatolozi:

jedinstveni odnos u službi osetljive kože

Img_ La Roche-Posay i dermatolozi:  jedinstveni odnos u službi osetljive kože


Rezultat kombinacije termalne vode izuzetnih svojstava i jedinstvene ekspertize stručnjaka za osetljivu kožu, partnera dermatološkog laboratorija La Roche-Posay, sa 25.000 dermatologa širom sveta. To je čitava jedna zajednica nastala iz 40 godina dugog odnosa koji prerasta svakodnevnu brigu za osetljivu kožu. Saradnja na ekskluzivnim kliničkim ispitivanjima koja objedinjuje dermatološku ekspertizu I doprinosi neprestanoj edukaciji i društveno odgovornom radu... iz dana u dan stvaramo bolji život za ljude sa osetljivom kožom usko sarađujući sa ovim stručnjacima za negu kože.

Razumeti potrebe i naći rešenja


Cilj naših proizvoda je, da pomognu dermatolozima u smanjivanju doza, poboljšaju usklađenost pa čak i smanje određene nuspojave na koži uzrokovane medicinskim tretmanima. Stvaranje takvih formula, savršeno prilagođenih potrebama dermatologa prema efikasnosti, toleranciji i kozmetičnosti, podrazumeva uspostavljanje veoma uske saradnje sa njiima i to u svakoj etapi dizajniranja proizvoda, od prepoznavanja potrebe do pozicioniranja.
  stroga klinička ispitivanja

v_article_19955_01_NEW.jpg (LP602017)


Kako bismo iskoristili neprocenjivu priliku za deljenjem informacija i diskusijom, naši sastanci evropske i brazilske naučne komisije okupljaju 15 dermatologa iz različitih zemalja.  Za nas ove rasprave predstavljaju priliku da bolje razumemo potrebe osetljive kože ili kože sklone patološkim stanjima, kao i one koji je leče. Odličan primer je sastanak inovativnih snaga Dermatoloških laboratorija La Roche-Posay i naučnih stručnjaka.  LIPIKAR BAUME AP+M,
Lipikar Baume AP+,savršeni emolijens za telo koji neguje vrlo suvu do atopičnu kožu dokazao je npr. svoju efikasnost pri smanjuenju učestalosti izbijanja kod 1.256 dece tokom opservacijskog ispitivanja u 10 zemalja.
1.

Obvezujemo se na društvenu odgovornost zajedno sa dermatolozima.

v_logo-fondation_LRP.jpg


Fondacija La Roche-Posay osnovana je 1995. i predstavlja stvarni dokaz naše predanosti dermatolozima. Svake godine podržava mlade istraživače i društveno odgovorne inicijative koje ciljano poboljšavaju kvalitet života pacijenata.

Saznajte više

Naša ekspertiza u službi stručnjaka


"Sve je započelo pre 15 godina u Španiji sastankom predsednika Španskog dermatološkog društva i Laboratorija La Roche-Posay", priseća se Claire Sentenac, međunarodni direktor medicinske komunikacije u La Roche-Posayu. Ova dotad neviđena saradnja dovela je do "Residents class": medicinskog treninga sa ciljem podizanja svesti mladih dermatologa o novim terapeutskim pristupima i važnosti zaštite od sunca.


Ova inicijativa je trenutno aktivna u 18 zemalja i temelj je mnogim drugim La Roche-Posay akcijama koje podržavaju rad dermatologa - neprestane edukacije, online treninzi, naučne publikacije…
 
Radionice korektivne šminke, škole o atopiji, podrška "Danu zaštite od melanoma"
 
itd. predstavljaju svakodnevne načine rada sa zdravstvenim stručnjacima kako bi se poboljšali životi ljudi sa osetljivom ili problematičnom kožom.

Mreža stručnjaka na našoj strani


Dijalog sa dermatolozima ne prestaje kada proizvod dođe na tržište: u redovnom kontaktu sa širokom mrežom zdravstvenih stručnjaka i medicinskih predstavnika svakodnevno prikupljamo informacije o stvarnim iskustvima pacijenata sa našim proizvodima. To nam je neophodno za produbljivanje znanja i razvijanje još efikasnijih proizvoda za negu kože.

1Opservacijsko ispitivanje na 2.060 dece u 10 zemalja.