Lipikar porodice

Omogućite bolji život deci sa kožom sklonom atopiji

Lipikar, adekvatna linija proizvoda

Odaberite teksturu Lipikar za svoju atopijsku kožu

Koji LIPIKAR proizvodi za negu kože su pravi za vas?

BEBE

Fokusirajte se na Balzam AP+ i Sindet ili ulje za čišćenje: ovi proizvodi visoke tolerancije prošli su posebna testiranja kako bi se osigurala veća sigurnost.

DETE / ODRASLA OSOBA

Nega kože
Tokom faza pogoršanja, zbog svraba i češanja, ili kada je koža izrazito suva, Lipikar Baume AP+ pomaže u obnovi zaštitnog sloja kože i umiruje svrab i smanjuje češanje.

Tokom remisije, osobe sa suvom kožom mogu izabrati mleko za telo ili balzam AP+ uz mogućnost da  proizvode naizmenično upotrebljavaju, u zavisnosti od svojih potreba određenog dana ili godine.

Higijena
Lagani ili kremasti: izbor proizvoda za čišćenje stvar je ličnog ukusa.
Korisno je znati: sindeti i ulja najprikladniji za netolerantnu kožu (smanjena opasnost od reagovanja).

25 godina iskustva u lečenju atopijske suve kože

Kompanija La Roche-Posay stvorila je liniju LIPIKAR pre 25 godina. To je linija proizvoda za negu suve kože tela za bebe, decu i odrasle, dokazano efikasnost u brojnim kliničkim ispitivanjima, čime je postala vodeća linija na tržištu emolijensa.

Tolerancija i efikasnost: naši prioriteti

Tolerancija nije pitanje kompromisa
La Roche-Posay preporučuje 25 000 dermatologa širom sveta sa dobrim razlogom: svi Lipikar proizvodi su hipoalergeni i testirani na alergijskim, atopijskim i reaktivnim kožama uz dermatološki nadzor. U slučaju jedne jedine reakcije proizvod se vraća i menja se formula

Kozmetovigilancija na visokom nivou
Neprestanu analizu povratnih informacija potrošača sprovodi tim lekara koristeći bazu podataka koja se svakodnevno obnavlja u 26 zemalja.

Dosledno dokazana efikasnost
Do kraja 2010. sprovedeno je više od 600 epidemioloških i opservacijskih kliničkih ispitivanja.

Samo osnovni sastojci, kako bismo proizveli sigurniji proizvod

Jednostavne formule
Kao i uvek, sastojci i konzervansi svedeni su na minimum.

Sigurnije pakovanje
Inovacije u pakovanju smanjuju potrebu za konzervansima. Materijali za pakovanje koji su u dodiru sa proizvodom posebno su odabrani jer su bezopasni (nema premeštaja aditiva, bisfenola A, ftalata i teških metala).