Fokus na...

Nega protiv starenja za osetljivu kožu: Uputstva za korišćenje

Img_Nega protiv starenja za osetljivu kožu: Uputstva za korišćenje

Udar vetra, zrak sunca, prezačinjeno jelo, emocija...dok druge kože vode potpuno ,,normalan život", osetljiva koža crveni. Kako je mnogo krhkija, ovi svakodnevni agresori je čine još slabijom. Zbog česte netolerancije na većinu uobičajenih krema protiv starenja, osetljiva koža je lošije pripremljena za pružanje otpora protoku vremena.

Blage formule

Nema potrebe za vatrom da biste osvetlili svoju kožu.

Vaš cilj je da zaštitite i obnovite svoju osetljivu kožu. Zato zaboravite agresivne formule koje oštećuju kožu i odlučite se za one koje istinski poštuju njenu prirodu.
Potražite svoje saveznike:

  • Redermic [R] : Sa čistim retinolom, ukombinovanim sa retinolom sa postepenim oslobađanjem, konačno je dostupan i najnetolerantnijoj koži.
  • Redermic [C] : Sa vitaminom C u koncentraciji od 5%, ukombinovanim sa manozom i hijaluronskom kiselinom za nežno dejstvo i optimalnu toleranciju.

Context

Budite zahtevni kao i Vaša koža

Ne postoji ništa drugoga reda u vezi sa osetljivom kožom. Nemojte se zadovoljiti sa malim. Naprotiv, zahtevajte najbolje. Glavu držite visoko i tražite samo najbolje aktivne sastojke koji postavljaju standarde borbe protiv starenja:

Retinol
Zašto? Prekursor čistog vitamina A, deluje na površini i u dubini sa ciljem da uglača i ujednači ten i vidljivo umanji dubinu bora. Njegov dodatni plus? Njegova fantastična svojstva koja utiču na kliničke znakove starenja čine ga saveznikom prvog izbora.

Vitamin C
- Zašto? Antioksidans, prokolagen, osnaživač krvnih sudova... ovaj molekul se može u sve umešati! Deluje i na mikrocirkulaciju, kolagen i bore.
- Njegov dodatni plus? Kontinuirano se obnavlja u kontaktu sa enzimima kože i na taj način svoja blagotovna ,,anti-age" dejstva pruža tokom celog dana.

Globalno delovanje

Vreme ne čeka nikoga—pa ni Vaša koža

Korektivna nega protiv starenja je ili kompletna ili nije! Bore, gubitak čvrstine, neujednačen ten, sve su to fenomeni sa kojima Vaša odabrana krema mora da se bavi.

Dobitna kombinacija: Redermic [R] jednom dnevno + Redermic [C] svakodnevno kao komplementarna dnevna nega.
Rezultat: Rano nastale staračke fleke i crvenilo su umanjeni, ten je ravnomerniji, fine linije su uglačane, duboke bore su korigovane, koža je čvršća i njena tekstura je poboljšana (pore su sužene, površina finija).

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles