Iskustva

"Negujem svoju osetljivu kožu. Ona to zaslužuje!"

Img_"Negujem svoju osetljivu kožu. Ona to zaslužuje!"

Jasna je oduvek imala osetljivu kožu. Kako bi je smirila i smanjila njenu osetljivost, odlučila je da poseti dermatologa. Zahvaljujući njegovom savetu osećaj prijatnosti i elastičnost obnavljaju se iz dana u dan. Ovo je njeno svedočenje.

Kontekst

Jasna, otkad imate osetljivu kožu?

Mislim da oduvek imam taj problem.  Sećam se svojih prvih krema za negu kad sam bila mlađa: moja koža bi pocrvenela i počela se zatezati... Uglavnom, nije ništa podnosila!

Simptomi

Da li ste vremenom primetili promene?

Vremenom nije bivalo ništa bolje. Naprotiv! Počela sam da osećam svrab. Zimi je moja koža bila još osetljivija zbog hladnoće i osećala sam štipanje pri nanošenju hidratantne nege. Bilo je dosta neprijatno i nisam znala šta da uradim jer, uprkos svim mojim pokušajima, nisam mogla da pronađem odgovarajući proizvod koji bi umirio moju kožu.

Rešenje

Šta vam je on ponudio?

Nakon mnogo postavljenih pitanja i pregleda moje kože otkrili smo uzrok njene osetljivosti: spoljašnje agresije i stres. Za zaštitu kože prepisao mi je kremu za osetljivu kožu sa termalnom vodom koja hidrira i smiruje kožu. Što se šminke tiče, zamenila sam puder koji obično koristim toniranom kremom formulisanom za osetljivu kožu. Crvenilo, neprijatan osećaj topline i zatezanje nestali su u potpunosti. Sada konačno znam kako da negujem svoju osetljivu kožu.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles