Fokus na...

Područje oko očiju: oprezno!

Img_Područje oko očiju: oprezno!

Da li želite da ublažite ,,svračije nožice’’? Izbrišete znakove umora? Ujednačite područje oko očiju? Drugim rečima, da li želite svež i blistav izgled? Za postizanje ovog cilja samo ukombinujte nekoliko jednostavnih koraka sa nežnom moći vašeg novog saveznika protiv bora i starenja: REDERMIC [R] Eyes-a.

Detaljno očistite svake večeri

Ključ u dobijanju najvećeg učinka od proizvoda za negu: savršeno čista koža

Čak i ako se ne šminkate, esencijalno je da svoje lice detaljno očistite svake večeri. Uz uklanjanje šminke, čišćenje kožu oslobađa i od  nečistoća, kakve su prašina i zagađenje, koje se tokom dana nagomilavaju na koži. Čista i pročišćena, vaša koža je spremna da uzme maksimum od proizvoda za negu. Svake večeri, čišćenje je prvi korak do lepote; pomaže vam da izgledate svežije kada se ujutru probudite.

Refleks 1:

čišćenje bez trljanja

1. Regles d'or_illu 5

Efikasan proizvod za skidanje šminke i nežno nanošenje obezbeđuju savršeni balans za oslobađanje područja oko očiju od nečistoća i šminke a bez nepotrebne agresije. Trljanje može da ošteti vašu kožu. Za nežno čišćenje nanesite proizvod za skidanje šminke za osetljive oči na pamučnu vatu i pritisnite je na kapke nekoliko sekundi a oči držite čvrsto zatvorene. Pravite lagane, kružne pokrete u smeru kazaljke na satu. Zatim napravite malo čvršće pokrete od vrha kapka ka vrhovima trepavica. A onda očistite zonu ispod očiju od unutrašnjeg ka spoljašnjem uglu oka. Završite provlačeći vaticu natpoljenu proizvodom za čišćenje dužinom linije trepavica. Ponovite koliko god je potrebno; na kraju čišćenja vatica bi trebalo da bude potpuno čista.

Nanesite negu za područje oko očiju

Posebna nega za borbu protiv znakova starenja i umora

Područje oko očiju sačinjeno je od 22 mišića koji su u konstantnom pokretu. Kako bi ova mobilnost bila moguća, koža oko očiju je vrlo tanka; uz to je i slabo zaštićena hidrolipidnom barijerom i sadrži nešto malo kolagenih i elastinskih vlakana. Zato što je vrlo često pogođena dehidratacijom i suvoćom, ova koža prva otkriva umor i znakove starenja.

Refleks 2:

oj proizvod za negu nanesite vrhovima prstiju

1. Regles d'or_illu 3

Koža u ovoj zoni zahteva napredne aktivne supstance. Za odgovaranje na anti-age potrebe,  REDERMIC [R] Eyes nudi svu moć retinola protiv starenja i protiv bora, čak i za osetljivu kožu. Samo vrlo mala količina je dovoljna. Nanesite kremu na koščati deo područja oko očiju i lagano je utapkajte i razmažite od unutrašnjosti ka spoljašnjosti vašeg oka; za ovo koristite domali prst jer je on vaš najslabiji prst i onemogućiće da pritiskate prejako.

Oslobodite se nadutosti

Hladnoća je vaš najbolji saveznik protiv oteklih očiju

Ekstremni umor ili kratke noći mogu da dovedu do oticanja kapaka. Za borbu protiv oticanja i izgleda kao posle ,,noći bez sna’’, hladnoća vam je najbolji prijatelj. Pošto aktivira cirkulaciju, hladnoća umanjuje otok kapaka i zateže kožu oko očiju.

Refleks 3:

svoje proizvode za negu držite u frižideru

1. Regles d'or_illu 4

Gel-krem tekstura REDERMIC [R]-a prenosi sjajan osećaj svežine tokom nanošenja i obezbeđuje efekat zatezanja. Za intenzivno ledeni efekat, proizvod za negu držite u frižideru. A evo još jednog saveta kako da iskoristite dekongestivne osobine hladnoće: navlažite dva komadića pamučne vate sa La Roche-Posay termalnom vodom, stavite ih u zamrzivač dok se potpuno ne ohlade i onda ih smestite na svoje kapke na nekoliko minuta prskajući često dodatnom vodom kako bi ostali vlažni.

Usvojite zdrav način života

Kako biste sačuvali svoju lepotu vodite računa i o svojoj unutrašnjosti

Zdrav način života određuje dobar kvalitet kože. Ako želite blistavo područje oko očiju, moguće ga je postići i kroz borbu protiv znakova umora. Ako su krvna i limfna mikrocirkulacija usporene ili je drenaža nedovoljna, oči izgledaju umorno. Kako biste se izborili sa ovim problemima, setite se da jedete dobro i da lepo spavate.

Refleks 4:

jedite zdravo i odmorite se!

1. Regles d'or_illu 1

Za poboljšanje mikrocirkulacije jedite hranu bogatu vlaknima i bioflavonoidima, biljnim pigmentima sa antioksidantnim osobinama; obilno ih ima u hrani kao što je heljda, soja, zeleni čaj, jabuke, grožđe, borovnice, itd. Vitamin A je takođe vrlo važan za oči. Ima ga, na primer, u paradajzu, paprikama, spanaću, šargarepi i kajsijama. I na kraju, jedan od glavnih uzorka ispijenih očiju je umor. Setite se da se svake noći dobro odmorite. A za borbu protiv stresa, ništa nije bolje od sporta i relaksacije.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles

La Roche-Posay preporučuje


POGLEDAJTE SVE PROIZVODE