Lipikar porodice

Omogućite bolji život deci sa kožom sklonom atopiji

Predanost kompanije La Roche-Posay

Saradnja sa dermatolozima
Više od 30 godina kompanija La Roche-Posay sarađuje sa dermatolozima širom sveta kako bi stvorila proizvode za negu kože i šminkanje koji zadovoljavaju njihove potrebe i zahteve. Podržavamo ih u njihovom usavršavanju i ulozi osobe koja se svakodnevno brine o pacijentima nizom inicijativa koje uključuju edukativne radionice za pacijente i dane prevencije od raka kože.

La Roche-Posay. Preporučen od strane 25 000 dermatologa.

Sa porodicama

  • Podržavajući edukacije, kao što su škole atopije ili škole nanošenja kreme koje se sviđaju i deci i odraslima, nadamo se da ćemo doprineti boljem razumevanju bolesti i dostupnih tretmana. U 23 države nalazi se 80 škola. Načela terapeutskog obrazovanja razvila su se na temelju razgovora sa drugim pacijentima i njihovih iskustava, znanja i stručnosti kako bi se bolje borili sa bolešću.
  • Više od 415 000 pacijenata prošlo je tretman u termalnom centru kompanije La Roche-Posay od 1905. (8000 pacijenata godišnje).
  • Godine 2011. u nekoliko država su uspostavljena partnerstva sa udruženjima pacijenata sa kožnim bolestima.

Na primer, u Kanadi gde je više od 25% dece obolelo od ekcema, program „100 porodica” je platforma na kojoj se dele iskustva na društvenim mrežama. Roditelji godinu dana koriste proizvode La Roche-Posay prilagođene koži sklonoj atopiji kako bi procenili poboljšanje kvalitete života malog pacijenta.

Za istraživanje

  • Krajem 2010. brend je obuhvatio više od 600 epidemioloških i opservacijskih kliničkih ispitivanja.
  • Tim lekara je posvećen trenutnoj analizi kablovskih potrošača u 26 zemalja.
  • Fondacija La Roche-Posay dodelila je 131 stipendiju u dermatologiji - od svog osnivanja 1995. godine.