Saznajte odgovore na sva vaša pitanja o Effaclaru!

Img_Saznajte odgovore na sva vaša pitanja o Effaclaru!

Pitanja o LRP proizvodima

Ukoliko imam suvu kožu sklonu bubuljicama mogu li koristiti kremu Effaclar Duo (+) pošto je ona određena za masnu kožu? Svi pričaju o masnoj koži i bubuljicama, šta ako je suva i sklona nepravilnostima?

Savetujemo Vam da proizvod La Roche-Posay Effaclar Duo (+) nanosite na izražene nepravilnosti, a ostatak lica negujete proizvodom La Roche- Posay Effaclar H koji vlaži kožu oslabljenu proizvodima za negu koji isušuju kožu.

Počela sam da koristim Effaclar Duo(+) kremu i primetila sam isušivanje i perutanje kože na pojedinim delovima. Da li je to normalna pojava u početku korišćenja? Inače imam mešovitu do masnu kožu, pomalo dehidriranu.

Savetujemo Vam da proizvod La Roche-Posay Effaclar Duo(+) nanosite samo na izražene nepravilnosti. U slučaju da je Vaša koža dehidrirana savetujemo Vam da uz korišćenje navedene nege (lokalno na nepravilnostima) ostatak lica negujete proizvodima za hidrataciju kože lica.

Koristim godinama Effaclar gel, ali ne vidim njegovu efikasnost na akne. Kako ga pravilno upotrebljavati?

Čišćenje kože lica jedan je od najvažnijih koraka u nezi kože lica, ali nakon čišćenja kožu je potrebno negovati proizvodima prilagođenim potrebama kože lica. Savetujemo Vam da La Roche-Posay Effaclar gel koristite svako jutro i svako veče pre nanošenja dnevne /noćne nege za lice.

Da li je normalno da Effaclar Duo(+) krema uzrokuje peckanje i do 30 min?

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) je korektivna nega koja smanjuje jače izražene nepravilnosti. Prilikom korišćenja savetujemo Vam da proizvod koristite samo na izražene nepravilnosti, a ostatak lica negujete proizvoda za hidrataciju kože lica. Uzrok peckanja  kože lica usled upotrebe proizvoda može biti blaga dehidracija kože lica.

Effaclar Duo (+) Unifiant - koristiti kao podlogu na čisto lice ili ne?

Savetujemo Vam da La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant  nanosite na celo lice kao dnevnu negu nakon čišćenja kože lica.

Preporuka za novu La Roche-Posay micelarnu vodu, koju koristiti za mešovitu, osetljivu kožu sklonu aknama i mitiserima?

Preporučujemo La Roche-Posay Effaclar Eau Micellaire Ultra, micelarnu vodu za nežno čišćenje masne i osetljive kože, koja uklanja nečistoću i višak sebuma i smiruje kožu.

Ako je koža dehidrirana i prisutne su akne na koji način kombinovati kreme poput Effaclar Duo(+) sa hidratantnim kremama (kada koju nanositi, mogu li jedna na drugu itd.)?

Za dehidriranu kožu sa aknama savetujemo negu Effaclar H koja vlaži kožu, a za čišćenje Effaclar H umirujuću hidratantnu kremu za pranje lica. Effaclar Duo(+) možete pritom koristiti na onim delovima lica na kojima su jače izražene nepravilnosti.

Hoće li La Roche-Posay kozmetika napredovati tako da izbaci novu liniju kreme koja može unapred sprečiti nastanak mogućih ožiljaka usled upaljene akne ili fleke od sunca? Tzv. "pametna krema "?

Za navedene poteškoće preporučujemo Vam proizvod La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Unifiant, korektivnu negu koja otčepljuje pore, smanjuje nepravilnosti i sprečava nastanak crvenih i smeđih fleka na koži. Dostupna je u dve nijanse: Light i  Medium.

Koristim Effaclar Duo (+) i Effaclar H za bubuljice. Odlične su, ali još me zanima kako se rešiti fleka od bubuljica, koju kremu mi preporučujete?

Predlažemo da u Vašu redovnu rutinu nege uključite proizvod La Roche-Posay Effaclar Duo+ Unifiant. To je korektivna nega koja odčepljuje pore i smanjuje nepravilnosti i deluje na fleke na koži. Dostupna je u dve nijanse: Light i  Medium.

Delovi na koje stavljam Effaclar Duo (+) dosta su se isušili pa ne znam šta preduzeti po tom pitanju i kako nahraniti kožu, a da se dodatno se zamasti i ne začepe pore?

Savetujemo upotrebu La Roche-Posay Effaclar H umirujuće hidratantne nege koja vlaži masnu dehidriranu kožu, a za dubinsko čišćenje manjih delova kože lica korektor za ciljano uklanjanje nepravilnosti La Roche-Posay Effaclar A.I. Korektor se nanosi lokalno nepravilnosti, dok ne nestanu. Za čišćenje dehidrirane kože preporučamo La Roche-Posay Effaclar H, umirujuću hidratantnu kremu za  pranje lica.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles