0

UKOLIKO TI JE STALO DO NEKOGA,
POSTANI SKIN CHECKER,
PREGLEDAJ NJIHOVE MLADEŽE

Proširite informacije do ljudi do kojih vam je stalo.
Pridružite se globalnom lancu skin checkera!

PRIVATNOST

U kontekstu pristupa programu Skin Checker uz pomoć prijavljivanja na Facebook nalog, neke od vaših ličnih informacija koje se nalaze na sajtu Facebook (imejl adresa, lozinka i druge osnovne informacije...) mogu da se prenesu na L'Oréal Adria u svrhe komercijalnih odnosa i/ili radi pružanja informacija o La Roche-Posay brendu, njegovim proizvodima i drugim L‘Oreal proizvodima ili brendovima.

Povezivanjem putem svog Facebook naloga, dajete saglasnost da ćete poštovati Uslove korišćenja (LINK) i pristanak da dobijate reklamne materijale od brenda La Roche-Posay, kao i promotivne ponude putem mejla. Više informacija pronaćićete u našoj politici privatnosti koju možete da pročitate klikom na (LINK). U skladu sa važećim zakonskim propisima o zaštiti podataka, vi imate pravo da pristupate, menjate, ispravljate i brišete sve podatke koji se tiču vas. Ukoliko želite da ostvarite to pravo, molimo vas da nas kontaktirate na [email protected]

Povežite se preko Facebooka

Nemate otvoren profil na Facebooku? Pridruži nam se
Već proveravate svoju kožu?Prijavite se ovde

ILI SE REGISTRUJTE
REGISTRACIJA

* Polja označena zvezdicom su obavezna.
Ove informacije, kao i informacije dobijene u budućnosti, mogu da budu upotrebljene od strane (POPUNITI). Prema zakonskim propisima koji su na snazi u vašoj zemlji, prava na pristup, ispravku i protivljenje mogu da se ostvare putem jednostavnog zahteva uz dokaz o identitetu koji se šalje na sledeću adresu: (popuniti imejl adresom). Za više informacija o zaštiti vaših ličnih podataka, molimo vas da pogledate našu Politiku privatnosti (dodati URL link za Politiku privatnosti)

LA ROCHE-POSAY se OBAVEZUJE

MOJ SKINCHECK

Posetite myskincheck.org

v_push_skincheck.jpg