Dnevnik moje osetljive kože


Platforma posvećena osetljivoj koži, koju je dizajnirao La Roche-Posay,
brend expert u menjanju života osetljive kože.
Dijagnoza osetljive kože, ciljana rešenja, stručni saveti, forum, tutorijal za šminkanje...

#skinrelief

Pogledajte video

  Zajednica osoba sa osetljivom kožom

  Povežite se sa zajednicom osoba sa osetljivom kožom tako što ćete izneti svoje sumnje, savete ili priče o koži iz života. Otkrijte naše “Ispovesti o osetljivoj koži” i omogućite da drugi članovi stupe u kontakt sa Vama!

  Pridruži nam se

  Jeca
  Jeca

  by Anonymous

  Cao, Ja sam Jelena imam 34 i lice mi je i dalje kao da sam tinejdžer, pomoziteeee

  Slavica Kuneševic
  Slavica Kuneševic

  by Slavica Kuneševic

  Cijeli zivot Sam imala problema sa licem. Masna koza podlozna aknama. Sasvim slučajno Sam pocela koristiti Effaclar liniju. Za samo 10 dana koriscenja, moje lice je toliko se oporavilo da mi puder uopšte nije vise potreban. Sretna Sam sto Sam pronasla la roche posay kozmetiku. Spas za mene.

  Slavica Kuneševic
  Slavica Kuneševic

  by Slavica Kuneševic

  Uvjek sam Imala problema sa licem. Koza mi je masna, dehidrirana podlozna aknama. Imala sam cistu na licu koja se morala ukloniti. Sad imam 36 godina. Operisana sam prije 3 mjeseca. Totalna histeroktomija. Od tada moje lice jos vise pokazuje provleme. Volela bi da dobijem besplatne uzorke.

  EFFACLAR JE OTKRICE ZA MENE. Proslo je samo 10 dana kako koristim iz linije EFFACLAR gel za ciscenje lica. I EFFACLAR DUO +KREMU. MOJE LICE ODLIČNO REAGUJE. PRESREĆNA Sam sto Sam posle toliko godina muke sa svojom kozom, konacno pronasla resenje. Svima od srca prporucujem LA ROSHE.

  #skinrelief, od Slavica Kuneševic

  3/6/2018 5:26:44 PM