#SaveYourSkin

Bolja zaštita kože za Vas i Vaše najmilije
Isprobajte, zaštitite se i budite sigurni na suncu

Preuzmite ABCDE metodu

Anthelios iz La Roche-Posaya: vrlo visoka zaštita u službi osetljive kože

v_anthelios_protection.jpg

Usko sarađujući sa dermatolozima širom sveta i uvek prvi u istraživanjima, Dermatološka laboratorija La Roche-Posay neprestano poboljšava svoju liniju ANTHELIOS XL kako bi ponudila proizvode za zaštitu od sunca sa vrlo visokom zaštitom koji ujedno poštuju osetljivu kožu i nude osećaj prijatnosti pri nanošenju.

Anthelios: već gotovo 30 godina Dermatološka laboratorija La Roche-Posay unapređuje kozmetiku za zaštitu od sunca u službi kože osetljive na sunce.

Preko 30 godina La Roche-Posay inovira i poboljšava formule u liniji Anthelios sa jednim glavnim ciljem: optimalna zaštita od sunca za osetljivu kožu i njenu zaštitu od nepovratnih oštećenja prouzrokovanih suncem (starenje kože, netolerancija na sunce, fotoindukovane bolesti itd.). Anthelios je prva marka sa eksluzivnim sistemom filtera: Mexoryl SX TM 1992. godine i Mexoryl XL TM 1998. godine. Anthelios je uvek bio na čelu inovacija i predstavlja pionirsku  liniju koja nudi efikasnu zaštitu protiv UVB i UVA zraka bez narušavanja tolerancije.

Podaci:

24 kliničkih ispitivanja koja dokazuju zaštitnu efikasnost Anthelios linije na bolesti prouzrokovane suncem.

Jedinstvene teksture za zaštićenu kožu cele godine

Iako je zaštita od UV zraka važna cele godine, potrebe za zaštitom variraju zavisno od godišnjeg doba, situaciji izlaganja i tipu kože.

Anthelios je dostupan u više formata, tekstura i zaštitnih faktora kako bi zadovoljio sve specifične potrebe. Anthelios nudi rešenja za zaštitu od sunca za celu porodicu: odrasle, decu i bebe. Proizvodi imaju SPF 50+ i SPF 30 i prilagođeni su svakom pojedinom tipu kože i situaciji izlaganja.

  • Facebook