#SaveYourSkin

Bolja zaštita kože za Vas i Vaše najmilije
Isprobajte, zaštitite se i budite sigurni na suncu

Preuzmite ABCDE metodu

Beskompromisna zaštita od sunca posebno formulisana za bebe

v_article-babies-protection.jpg

Dermatolozi i pedijatri su jasni: deca mlađa od 3 godine ne bi smela da budu izložena suncu. Koža beba je puno osetljivija na sunce i UVA i UVB zrake od kože odraslih. Deci je naročito potrebna vrlo visoka zaštita koja je nežna prema njihovoj osetljivoj koži.

Zaštitite svoju decu od sunca.

Pedijatri i dermatolozi strogo zabranjuju izlaganje direktnom suncu, ali podjednako je važno zaštititi Vašu decu i u slučaju izlaganja indirektnom suncu.

Podaci:

i_anthelios_protection_picto.gif

50-80% oštećenja prouzrokovanih UV zracima događa se tokom detinjstva ili adolescencije*. Stoga je od ključne važnosti naučiti decu, uključujući i onu malu, dobrim navikama u pogledu zaštite od sunca.

* Robinson JK i dr. Letnja zaštita od sunca koju odrasli koriste za svoju decu. J Am Acad Dermatol 2001.

Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+: vrlo visoka zaštita namenjena bebama u slučaju indirektnog izlaganja suncu.

Nova, originalna formula proizvoda  Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+ vrlo je minimalistička kako bi poštovala nežnu kožu beba i ponudila visoku, a ujedno i tolerantnu UVB i UVA zaštitu sa pravom razmerom  sastojaka, strogo odabranih zbog njihove sigurnosti.


Sa SPF 50+ i vrlo visokom zaštitom od UVA zraka, dvostruko strožom od evropskih standarda koji definišu vrlo visoku zaštitu u proizvodima za zaštitu od sunca, Anthelios Dermo-Pediatrics posebno je formulisan za potrebe kože beba od 6 meseci pa nadalje u slučaju indirektnog izlaganja suncu. Obogaćen je karite buterom prirodnog porekla a njegova obavijajuća hidratantna tekstura smiruje i jača barijeru kože beba. Može se nanositi u bilo koje doba dana na nepokrivene delove kože tokom spoljašnjih aktivnosti.


Anthelios Dero-Pedijatrics ostavlja lagani beli film na koži beba i pomaže mamama da brzo uoče nepokrivena područja.


Ispitano pod nadzorom pedijatara i dermatologa. Ispitano na atopičnoj koži beba.

  • Facebook