#SaveYourSkin

Bolja zaštita kože za Vas i Vaše najmilije
Isprobajte, zaštitite se i budite sigurni na suncu

Preuzmite ABCDE metodu

Otvorite oči

v_protect_effectively.jpg

Koža nije jedini organ koji reaguje na UV zrake. Oči i kapci su vrlo osetljiva područja. Za sprečavanje blještavila i lezija retine nošenje  naočara za sunce sa oznakom CE standarda je jednako važno kao i nanošenje dobrog zaštitnog sredstva. Postoje 4 različite kategorije stakla: samo kategorije 3 i 4 su primerene za jako sunčevo zračenje poput onog na plaži ili u planini.

Otvorite oči

Koža nije jedini organ koji reaguje na UV zrake. Oči i kapci su vrlo osetljiva područja. Za sprečavanje beštavila i lezija retine nošenje sunčanih naočara sa oznakom CE standarda je jednako važno kao i nanošenje dobrog zaštitnog sredstva. Postoje 4 različite kategorije stakla: samo kategorije 3 i 4 su primerene za jako sunčevo zračenje poput onog na plaži ili u planini.

Osetljivoj koži je potrebna posebna nega

Atopična koža reaguje jače na ostale faktore iz okoline poput hladnoće, vrućine, UV zraka i zagađenja. Ovaj  tip kože je već sam po sebi izuzetno osetljiv pa je još osetljiviji na kratkoročne i dugoročne nepovoljne efekte izlaganja suncu.

Nanošenje primerene zaštite može da pomogne u prevenciji osećaja neprijatnosti.                                                             Dermatološka laboratorija La Roche-Posay, prvak u zaštiti od sunca, stvara proizvode za negu kože obogaćene termalnom vodom antioksidantskih i smirujućih svojstava dostupne u različitim teksturama za svaki tip izlaganja suncu i svaki tip kože, uključujući i onu osetljivu. Anthelios XL Ultra-light fluid 50+ je idealna  za ovaj tip kože i nudi vrlo visoku zaštitu od dugih UVA zraka u novoj izuzetno laganoj teksturi. Osećaj gole kože sa nemasnim efektom.

Kako možete zaštititi svoju kožu od sunca?

  • Facebook