Iskustva

"Koristim tretman za obnavljanje kože tokom cele godine... I deluje!!"

Img_ "Koristim tretman za obnavljanje kože tokom cele godine... I deluje!!"

Nekoliko godina Ivana je imala problema sa suvim područjima koja su se neprestano pojavljivala na licu i rukama ali, zahvaljujući svakodnevnom nanošenju posebnog tretmana za obnavljanje, konačno je rešila taj problem. Evo njenog svedočenja.

Kontekst

Ivana, koliko dugo imaš nadraženu kožu?

Mislim da je moja koža oduvek bila sklona manjim iritacijama, posebno na licu. Pre 4 godine pojavila su se suva područja i na mojim obrazima, ali nisam se previše obazirala na to. Tretirala sam ih hidratantnom negom, ali bez uspeha.

Simptomi

Kako se taj problem pogoršavao s vremenom?

Zimi, sa hladnoćom i vetrom, problem se pogoršava. Vrlo brzo, ova suva područja postaju vrlo nezgodna. Uzrokuju čak i neprijatan svrab i teško ih je prikriti uobičajenim proizvodima. Ova manja područja na mom licu nisu bila privlačna... Zato sam odlučila da posetim dermatologa.

Bakgrund

Šta ti je ponudio?

Preporučio mi je upotrebu proizvoda primerenog mom tipu kože i prepisao mi je kremu posebno osmišljenu za ubrzavanje obnovljanja kože i za pomoć pri uklanjanju suvih područja. Poslušala sam njegove savete i koristila proizvod dvaput dnevno na licu, na svim nadraženim područjima. Rezultat je trenutan: koži se vrlo brzo vraća mekoća. Kakvo olakšanje! Sada ovaj tretman za obnavljanje koristim tokom cele godine.  I deluje! Čim dođe do iritacije, nanesem ga. Rezultat je jasno vidljiv. Ovaj proizvod je postao neophodan u mojoj kozmetičkoj torbici!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles