Iskustva

“Koža praćena osećajem prijatnosti čini svakodnevni život mnogo lepšim!"

Img_“Koža praćena osećajem prijatnosti čini svakodnevni život mnogo lepšim!"

Aleksandra je kao mlada imala suvu kožu. Još uvek ima. Pati od neprijatnog osećaja peckanja i zatezanja u kombinaciji sa osećajem svraba. Stanje njene kože pogoršava se i zimi i tokom letnjih meseci. Na sreću, hidratantne kreme efikasno obnavljaju osećaj prijatnosi na njenoj koži!

Kontekst

Da li ste oduvek imali suvu kožu?

Da, kada sam bila mlada neprestano sam imala suvu kožu koja je bila praćena strašnim osećajem zatezanja i neprijatnosti. Još je gore bilo leti. Leti je moja porodica provodila nekoliko nedelja u bakinoj kući na moru. Sunce i morska voda potpuno bi isušili moju kožu! Ona bi bukvalno upila kremu za sunce i losion posle sunčanja. I danas je tako!

Simptomi

Vašu kožu prati osećaj zatezanja i svraba... Kako biste tačno opisali šta osećate?

Imam osećaj da je moja koža čvrsto nategnuta preko čitavog mojeg tela. Osećam zategnutost i peckanje. Ako nekoliko dana ne nanesem hidrantnu kremu, javlja se osećaj svraba. To je vrlo neprijatan osećaj, naročito na mojim nogama i podlakticama. A ne mogu ni delomično objasniti kakav se osećaj javlja na mojim rukama tokom zime! Toliko se isuše da izgledaju potpuno naborano.

Rešenje

Pomažu li hidrantne kreme u umirivanju Vaše kože?

Da! One su neophodne! Moram da nanosim kremu na noge svaki dan nakon tuširanja! Kada ujutro malo kasnije ustanem ili nemam vremena naneti kremu, odmah počinjem osećati svrab i zatezanje na koži. Naročito zimi kada hladan vazduh kao da prolazi kroz moje pantalone! Za mene je osećaj prijatnosti na koži sinonim lepog života. Zato neprestano "utapam" svoju kožu u hidrantnu kremu!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles