Iskustva

"Moja koža je mekana i glatka"

Img_"Moja koža je mekana i glatka"

Sunce, zagađenje, cigarete, stres... Tokom vremena Jovanina koža je postala osetljiva, sklona nepravilnostima, sjaju, crvenilu i osećaju neprijatnosti. Sve dok nije otkrila pudere za osetljivu kožu.

Sammenhæng

Jovana, kako biste opisali svoju kožu?

Otkad sam bila tinejdžerka imala sam sreću da sam živela na moru, ali moje lice je počelo pokazivati posledice, naročito što pored toga nisam uspela da prestanem s pušenjem. Moja koža je sve reaktivnija. Najmanji nadražaj, promena godišnjeg doba ili velike promene temperature uzrokuju pojavu nepravilnosti i crvenila. Budući da svaki dan radim sa probranom međunarodnom klijentelom, to je vrlo nezgodno.

Simptomi

Nikad niste pomislili na korišćenje pudera?

Pre nisam. Nije mi bilo prijatno što nisam bila doterana, ali nisam stavljala puder. Bojala sam se dodatnog zapušavanja svoje kože i održavanja začaranog kruga nepravilnosti korišćenjem pudera. Ali, s obzirom da mi je bilo neprijatno, naročito  kad bih radila sa svojim klijentima, napokon sam otišla kod dermatologa koji mi je preporučio nežno čišćenje kože. Drugi savet koji sam dobila bio je da isprobam puder namenjen osetljivoj koži. Bila sam vrlo iznenađena sastavom proizvoda koji pruža visoku toleranciju. Upravo to mi je bilo potrebno.

Rešenje

Da li ste zadovoljni rezultatima?

Rezultati su savršeni. Tekstura se odmah upije u moju kožu, a koža ostaje glatka i mekana. Zaboravila sam svu onu gnjavažu koja me iscrpljivala.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles