Iskustva

"Šminka za osetljive oči za mene predstavlja uspeh!"

Img_"Šminka za osetljive oči za mene predstavlja uspeh!"

Nakon nekog vremena, Anine oči više nisu mogle tolerisati gotovo ništa. Baš kada je mislila da će morati da odustane od svojih navika ulepšavanja, otkrila je nežnu šminku koja garantuje toleranciju. Pročitajte njenu priču.

Kontekst

Ana, smatrate li da su Vaše oči posebno osetljive?

U početku pokušavamo sebi objasniti da nam oči suze zbog hladnoće. Ja sam, na primer, osećala svrab i oči su mi suzile. Posetila sam oftalmologa i pitala da li je to normalno. Dobila sam odgovor da jeste. Zagađeni vazduh u Beogradu i vreme provedeno ispred kompjutera samo doprinose činjenici da već dvadeset godina nosim kontaktna sočiva.

Simptomi

Dakle, ništa niste preduzeli u vezi sa svojim očima?

Jesam! Nakon posete oftalmologu, ostalo je samo jedno rešenje: da vodim više računa o svojim očima. Smanjila sam vreme nošenja sočiva tokom dana, a i nosila sam ih ređe. Ali, još važnije, morala sam promeniti svoje navike šminkanja.

Rešenje

Da li ste probali šminku za osetljive oči?

Moram priznati da sam u početku bila skeptična. Ali, razgovarala sam o tome sa koleginicama i one su me uverile da je šminka za osetljive oči delotvorna. I od tada, ja se mogu pohvaliti samo uspehom! Za nekoga ko se poput mene voli lickati to je vrlo bitno jer se i dalje mogu poigravati sa svojim izgledom: svetle, uredne boje tokom dana i intenzivnije boje za romantične večere. Ništa nije zabranjeno, čak ni efekat "zadimljenih očiju". Zahvaljujući posebnoj olovci za osetljive oči!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

See all articles