Panel 1:
Panel 1:
Novo
ZA KOŽU SKLONU ALERGIJAMA ILI IZUZETNO OSETLJIVU KOŽU.
ZA SUVU DO VEOMA SUVU KOŽU.
SUVOĆA, CRVENILO, NEPRIJATNOST, PECKANJE 
TOLERIANE Dermallergo Creme je hidratantna krema za svakodnevnu upotrebu na koži sklonoj alergijama. Zasnovana na nauci o mikrobiomu. Trenutno hidrira i umiruje nadraženost kože. Trenutno efikasna protiv crvenila i pogoršanja.
Ispitana na koži sklonoj alergijama. Hipoalergena formula.

*U asortimanu brenda La Roche-Posay.

KAKO SE NANOSI: 
Naneti na očišćenu kožu lica, područja oko očiju i vrata, ujutru i uveče.
Bogata i glatka tekstura sa termalnom vodom La Roche-Posay.
Hidratantna krema za svakodnevnu upotrebu na suvoj do veoma suvoj osetljivoj koži sklonoj alergijama koja kombinuje našu inovaciju Sphingobiome, ektrakt bakterije koji osnažuje funkcije mikrobioma i Neurosensine, snažno umirujuće sredstvo koje deluje na znakove nadraženosti i osetljivosti kože. Sadrži i termalnu vodu La Roche-Posay koja prirodno umiruje i deluje protiv nadraženosti. 

Prikladna za kožu sklonu alergijama i izuzetno osetljivu kožu. Pruža hidrataciju u periodu od 48 h. Obnavlja i štiti barijeru kože u prvom satu nakon nanošenja.*

Prva hidratantna krema za suvu do veoma suvu osetljivu kožu sklonu alergijama u ponudi brenda La Roche-Posay. Hipoalergena i alergološki ispitana formula.

*klinički ispitano na 24 žene bele rase starosti između 18 i 65 godina
Dermatološki i oftalmološki ispitana formula. Sadrži 0% alkohola i 0% mirisa. 

Formulisana pomoću naše inovacije, ekstrakta bakterije Sphingobiome, koji osnažuje funkcije mikrobioma. 

U ultrahermetičnom pakovanju koje proizvod štiti od kontaminacije, oksidacije i sasušenih ostataka i sprečava stvaranje otpada. Omogućava izuzetno minimalističku formulaciju i optimalan nadzor. Nekomedogeno. 


12 meseci